Disclaimer

 

Geelse Bridge Club

 

lokaal Geels Brouwhuis

Nieuwstraat 41, 2440 Geel 047 0710214

elke dinsdagavond om 19.30u stipt een open bridgetornooi

 

Gebruiksvoorwaarden

 

De volgende gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de website van de Geelse Bridge Club. Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met deze voorwaarden.

 

Verantwoordelijkheid

 

Deze website bevat informatie o.m. afkomstig van de bridgeclub Geel. Ondanks de grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid bij het samenstellen en publiceren van het materiaal, kan de informatie achterhaald, incorrect en/of incompleet zijn. In geen enkel geval is de bridge Club Geel aansprakelijk voor schade ontstaan uit het direct of indirect gebruik van het materiaal van deze website. Tevens behoudt de bridge club Geel ten allen tijde het recht om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in alle informatie die op deze website getoond wordt, aan te brengen.

 

Links naar websites van derden

 

Op deze website vindt u links naar een of meerdere websites die door andere partijen dan de bridge club Geel worden geƫxploiteerd. Deze links worden uitsluitend voor het gebruikersgemak verstrekt. De bridge club Geel heeft geen zeggenschap over deze websites, en kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud noch de (on)beschikbaarheid ervan.

 

Copyright

 

Al het materiaal dat getoond wordt op deze website is eigendom van de bridge club Geel. Het materiaal mag alleen gebruikt en geprint worden voor persoonlijke, niet commerciƫle doeleinden. Het materiaal mag niet worden gereproduceerd, verspreid, verkocht of gepubliceerd zonder de schriftelijke goedkeuring van de webmaster. Voor meer informatie over het gebruik van het materiaal, kunt u contact opnemen met de webmaster.

 

Laatste aanpassing : 4/10/2014